• دوره تخصصی برق صنعتی

    26، 27 و 28 مهر ماه 96
    آموزش به صورت کاملا کاربردی
    توسط اساتید مجرب

    مطالعه بیشتر

  • دوره راهبری چیلر تراکمی

    29،31,30 و شهریور ماه 96
    9ه صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 18 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • دوره تخصصی بویلر و مشعل

    20، 19 و21 مهر ماه 96
    به صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 18 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • دوره نگهداری چیلر جذبی

    26، 27و28 مهر ماه 96
    به صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 18 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • دوره نرم افزار انرژی پلاس

    29مهر ماه 96
    به صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 24 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • آموزش کولرگازی و اسپلیت

    18و19و 20 مهر ماه 1396
    دوره تخصصی آموزش کولر گازی و اسپلیت
    تحت نظر استاد مجرب با مدرک معتبر

    مطالعه بیشتر

  • تضمین کیفیت آموزشی

    ما به عنوان امین و خدمتگزار شما کیفیت آموزش دوره ها را برایتان تضمین می کنیم. اگر به دلایلی شما هیچ نکته مثبتی در دوره ما ندیدید شهریه پرداختی عودت می شود. ماموریت ما کیفیت مطلوب و رضایتمندی مخاطبان بوده و ارزش آن از هر چیزی برای ما بالاتر است.

    فرم ثبت نام قطعی دوره ها

اصول تنظيم مواد خام در صنعت سيمان

 

عنوان دوره:

اصول تنظيم مواد خام در صنعت سيمان

اهداف دوره:

1. اطلاع از اهميت تنظيم صحيح مخلوط مواد خام سيمان و نقش آن در کاهش هزينه تمام شده سيمان و افزايش کيفيت محصول
2. آشنايی با عوامل موثر بر قابليت پخت مخلوط مواد خام شامل : ترکيب شيميايی، ترکيب مينرالی، توزيع دانه بندی و يکنواختی شيميايی و همچنين نحوه کنترل و تنظيم آنها
3. آگاهی از محاسبات تنظيم ترکيب شيميايی مخلوط مواد خام و نکات کاربردی مرتبط
4. اطلاع از نحوه ارزيابی کيفی کلينکر و اشکالات ناشی از عدم تنظيم صحيح مخلوط مواد خام
5. و در مجموع آموزش کاربردی پرسنل بمنظور بهره وری بيشتر

سرفصل های دوره:

1. آشنايی مقدماتی با فازهای اصلی سيمان 
2. اکسيد های اصلی، فرعی، و جزئی سيمان
3. انواع مواد معدنی طبيعی و مواد مناسب در توليد سيمان
4. تقسيم بندی مواد خام سيمان 
5. مشخصات واکنش های فاز جامد و ضرورت پودر کردن و يکنواخت سازی مخلوط مواد خام
6. مهمترين عوامل موثر بر قابليت پخت مواد ( ترکيب شيميايی، ترکيب مينرالی، يکنواختی، و توزيع دانه بندی )
7. تاثيرات ترکيبات فرعی و جزئی بر فرايند پخت و خواص سيمان
8. سلامتی سيمان و عوامل عدم سلامتی ( آهک آزاد، پريکلاز، گچ )
9. پارامترهای تنظيم ترکيب شيميايی و نسبت وزنی مواد خام به کلينکر
10. محاسبات تنظيم مخلوط مواد خام سيمان
11. تحولات فيزيکی، شيميايی، و مينرالی مواد در فرايند پخت
12. واکنش تشکيل آليت و روش های تسريع آن
13. اهميت دمای ظهور، مقدار، و خواص فاز مذاب بر فرايند پخت و خواص سيمان
14. تغيير مقداری مينرال ها در سيستم پخت با دما
15. مروری بر مهمترين خواص فازهای اصلی سيمان
16. روش های نظری و آزمايشگاهی تعيين ترکيب فازی کلينکر و سيمان

مخاطبين دوره: 

مديران، کارشناسان و تکنسين های بهره برداری

مدت دوره:

دو روز

ارتباط با ما از روش های زیر:

  • تلفن تماس: 956 66 888 (3 خط)
  • سامانه پیام کوتاه: 02188866956